Logotip aktivko

Aktivko je teden gibanja, poln dogodivščin. Primeren je za vse otroke od 6 do 12 let, ki poletne počitnice radi preživljajo v družbi drugih otrok in uživajo v zabavnih aktivnostih. Za vas dragi starši pa to pomeni varstvo otrok, ki ga bodo preživeli v dobri družbi sovrstnikov in izkušenih pedagoginj iz področju športa in dela z otroki. Izbirate lahko med dvema terminoma: 5. 7. - 9. 7. in 2. 8. - 6. 8., seveda pa ste dobrodošli na obeh.

Vsak dan bo namenjen eni tematiki, ki jo bomo razvijali skozi športni, družabni, raziskovalni in ustvarjalni program. Dan bomo izkoristili za športne igre, družabne igre, spoznavanje narave, kulinarične delavnice, ustvarjanje in še mnogo kaj. Izvedli bomo krajši pohod, spoznavali domače živali, različne športe, prirejali tekmovanja in ob vsem miganju zasluženo skočili v vodo.

Aktivnosti se pričnejo vsak dan ob 8:00, pred kineziološkim centrom BIO – FIT (Koritno 6, Bled) in trajajo do 16:00. Otroci imajo vsak dan topel obrok in dve malici. Točen program dejavnosti boste prejeli ob prijavi.

Cena za teden gibanja je 150 €, bratu/sestri udeleženca pa podarimo 10% popust.

Otroka lahko prijavite na želeni termin s pomočjo priložene prijavnice, katero izpolnjeno prinesete v BIO- FIT, oziroma po spletnem obrazcu spodaj. Aktivko bo izveden, če se bo prijavilo najmanj 10 otrok.

Za dodatna vprašanja smo na voljo:

⦁ po elektronski pošti: info@bio-fit.si,
⦁ na telefonski številki: 030 935 996.

Veselimo se poletnega miganja in druženja! Upamo, da se nam pridruži tudi vaš otrok! Juhuuuuuuu!

PRIJAVNICA

Polja označena z * so obvezna.