Aktivko je športni teden, poln dogodivščin.

Primeren je za vse otroke starosti od 6 do 12 let, ki poletne počitnice radi preživljajo v družbi otrok in uživajo v zabavnih aktivnostih. Za vas dragi starši pa to pomeni varstvo otrok, ki ga bodo preživeli v dobri družbi sovrstnikov in izkušenih animatork na področju športa in dela z otroki. Izbirate lahko med dvema terminoma (6. 7.–10. 7. in 13. 7.–17. 7.), seveda pa ste dobrodošli na obeh.

Vsak dan bo namenjen eni tematiki, ki jo bomo razvijali skozi športni, družabni, raziskovalni in ustvarjalni program. Dan bomo izkoristili za športne igre, družabne igre, spoznavanje narave, ustvarjanje in še mnogo kaj. Izvedli bomo krajši pohod, se preizkusili v minigolfu, spoznali domače živali, različne športe, priredili tekmovanja in ob vsem miganju zasluženo skočili v vodo. Sliši se res zabavno cool

V program sta vključeni tudi dve malici in kosilo. V kolikor imate kakšno vprašanje nam pišite na mail info[at]bio-fit.si ali pokličete na telefonsko številko 030 935 996. Prijavite se prek spletnega obrazca spodaj.

Cena za športni teden: 175€

Za zgodnje prijave (do vključno 26.6.) ali dva oz. več družinskih članov velja 15% popust: 149€

Drugi kontaktni podatki (telefon), navodila (alergije, intolerance ipd.), vprašanja...