Ko hrana postane naš sovražnik je sklop predavanj in delavnic na temo motenj hranjenja in motenj prehranjevanja.
Dogodek je namenjen osebnim trenerjem, trenerjem, kineziologom, prehranskim svetovalcem, dietetikom, life coachem in delavcem v športu.

PROGRAM DELAVNICE

O predavateljicah

caret-down caret-up caret-left caret-right
Danijela Moškov

Dr. Danijela Moškov je članica ekipe v Kineziološkem centru BIO – FIT. Po izobrazbi je doktorica medicine, specialistka psihiatrije in certificirana psihoterapevtka.

Tanja Golja

Tanja Golja je članica ekipe v Kineziološkem centru BIO - FIT, deluje na področju prehranskega svetovanja. Po zaključenem študiju živilstva in prehrane nadaljuje s študijem dietetike na Fakulteti za vede o zdravju.

Tina Goršek Šparovec

Tina Goršek Šparovec je mlada raziskovalka na področju ginekologije na Medicinski Univerzi v Gradcu. Magistrirala pa iz prehrane in biomedicine na svetovno priznani Tehnični Univerzi v Münchnu. Pri Human Performance Centru znanje prehrane združuje z znanjem iz ginekologije in endokrinologije, in tako poleg raziskovalne dejavnosti redno izobražuje trenerje, ki si želijo več znanja o ženski fiziologiji. Neposredno svetuje tudi s športnicam ter jim pomaga pri boljšem razumevanju lastnega telesa in njegovih zmogljivosti. Njeno poslanstvo temelji na želji, da bi trenerji razumeli in upoštevali potrebe športnice in tako sestavili optimalne treninge, ki so podprti s primerno prehransko strategijo. Meni, da se le tako lahko dosežejo optimalni rezultati.

Katja Golja

Katja Golja je članica ekipe v Kineziološkem centru BIO – FIT. Po izobrazbi je diplomirana kineziologinja in trenerka atletike. Je mnenja, da je treba ljudi obravnavati celostno, predvsem pa čim manj komplicirati.

Cena in prijava