Ko hrana postane naš sovražnik je sklop predavanj in delavnic na temo motenj hranjenja in motenj prehranjevanja.
Dogodek je namenjen osebnim trenerjem, trenerjem, kineziologom, prehranskim svetovalcem, dietetikom, life coachem in delavcem v športu, seveda pa ste dobrodošli vsi, ki vas to področje zanima.

PROGRAM

Zbor 10:00

Delavnice 10:15-13:00 

Odmor 13:00- 14:00

Delavnice 14:00-18:00

O predavateljih

caret-down caret-up caret-left caret-right
Danijela Moškov

Dr. Danijela Moškov je članica ekipe v Kineziološkem centru BIO – FIT. Po izobrazbi je doktorica medicine, specialistka psihiatrije in certificirana psihoterapevtka.

Tanja Golja

Tanja Golja je članica ekipe v Kineziološkem centru BIO - FIT, deluje na področju prehranskega svetovanja. Po zaključenem študiju živilstva in prehrane nadaljuje s študijem dietetike na Fakulteti za vede o zdravju.

Tina Goršek Šparovec

Tina Goršek Šparovec je mlada raziskovalka na področju ginekologije na Medicinski Univerzi v Gradcu. Magistrirala pa iz prehrane in biomedicine na svetovno priznani Tehnični Univerzi v Münchnu. Pri Human Performance Centru znanje prehrane združuje z znanjem iz ginekologije in endokrinologije, in tako poleg raziskovalne dejavnosti redno izobražuje trenerje, ki si želijo več znanja o ženski fiziologiji. Neposredno svetuje tudi s športnicam ter jim pomaga pri boljšem razumevanju lastnega telesa in njegovih zmogljivosti. Njeno poslanstvo temelji na želji, da bi trenerji razumeli in upoštevali potrebe športnice in tako sestavili optimalne treninge, ki so podprti s primerno prehransko strategijo. Meni, da se le tako lahko dosežejo optimalni rezultati.

Katja Golja

Katja Golja je članica ekipe v Kineziološkem centru BIO – FIT. Po izobrazbi je diplomirana kineziologinja in trenerka atletike. Je mnenja, da je treba ljudi obravnavati celostno, predvsem pa čim manj komplicirati.

Vid Janša

Vid Janša je zaposlen na Ginekološkem oddelku UKC Ljubljana kot specialist ginekologije. Je v zadnji fazi doktorskega študija s posebnim poudarkom na raziskavah biomarkerjev. V središču njegovega dela sta ginekološka onkologija in ginekološka kirurgija.

Cena in prijava

Redna cena:
Študenti – 60€
Ostali – 80€

Obrazec za prijavo